Matematik

Isolerer n

06. marts 2010 af Clarks (Slettet) - Niveau: B-niveau

Isolerer n i formlen s=5(n-4)+r

Hmm. n=5(s-4)+r, eller?


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. marts 2010 af jnl123

s=5(n-4)+r       =>         s=5n-20+r        =>       (s+20-r)/5 = n


Svar #2
06. marts 2010 af Clarks (Slettet)

Tak:)

Du er altid en hjælp. Men hvad sker der helt præcist i den sidste del(er med på at du ganger ind i parentesen)


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. marts 2010 af jnl123

Først ganger jeg parentesen ud. Så lægger jeg 20 til og trækker r fra på begge sider, og til sidst dividerer med 5 på begge sider.

:)


Svar #4
06. marts 2010 af Clarks (Slettet)

Mange, mange tak..Næppe sidste gang, du må hjælpe mig, men til sidste så kan jeg jo helt selv:)


Skriv et svar til: Isolerer n

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.