Matematik

Hjælp!!

07. marts 2010 af Jonas2840 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Heej :)

nogle søde mennekser som vil hjælpe mig, med de her opgaver.

på forhånd taak :)

1) Idet f(x)= 2x + 3 og g(x) = x2 -4, skal en regneforskrift, herunder definitionsmængde, angives for hver af følgende funktioner:

(f + g)(x), (f-g)(x), (fg)(x), (f/g)(x) og (g/f)(x) det står som en brøkstegn.

Bestem funktionsværdien for x=3 for hver af funktionerne.

2) X kg kartofler koster y kr. Er x og Y ligefrem proportionale, når 1 kg kartofler koster 4,95 kr/kg.?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. marts 2010 af Andersen11 (Slettet)

Prøv selv at finde forskrifterne for de fire funktioner i 1) . For g(x) mener du nok g(x) = x2 - 4 .

2) Hint: hvad vil det sige, at kartofler koster 4,95 kr/kg ?


Brugbart svar (1)

Svar #2
07. marts 2010 af Andersen11 (Slettet)

Din opgave må åbenbart være gået i selvsving, for du har den også kørende både her

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=815108

og her

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=815090

Lad nu være med at lave nye tråde om den samme opgave hele tiden. Det er forvirrende for alle. Du var jo begyndt at få svar i den første tråd.


Svar #3
07. marts 2010 af Jonas2840 (Slettet)

Jaa, men vil bare gerne have hjælp til dem!!

da jeg selv ikke kan finde ud af det!!


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. marts 2010 af Andersen11 (Slettet)

OK. Jeg går tilbage til din første tråd nu.


Svar #5
07. marts 2010 af Jonas2840 (Slettet)

okay taak :)


Skriv et svar til: Hjælp!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.