Matematik

Funktioner Hjælp!!!

07. marts 2010 af Jonas2840 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Heej :)

nogle søde mennekser som vil hjælpe mig, med de her opgaver.

på forhånd taak :)

1) Idet f(x)= 2x + 3 og g(x) = x2 -4, skal en regneforskrift, herunder definitionsmængde, angives for hver af følgende funktioner:

(f + g)(x), (f-g)(x), (fg)(x), (f/g)(x) og (g/f)(x) det står som en brøkstegn.

Bestem funktionsværdien for x=3 for hver af funktionerne.

2) X kg kartofler koster y kr. Er x og Y ligefrem proportionale, når 1 kg kartofler koster 4,95 kr/kg.?
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. marts 2010 af Andersen11 (Slettet)

Du har præcis den samme opgave kørende her

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=815090


Skriv et svar til: Funktioner Hjælp!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.