Matematik

er det rigtigt differentieret?

11. marts 2010 af knudsen1 (Slettet)

En fukntion f er bestemt ved:

f(x) = 2x + e^3x

Bestem f ' (0)

jeg har differentieret den først dvs:

f'(x) = 2*1 + 3*e^3x

f'(0) = 2+3*e^3*0

f'(0) = 2 + 3 (da 3*0 giver 0, og alt opløftet i 0 giver 1, og derefter gange 3 ikke)?

så resultatet bliver 5. 

er dette rigtigt? er nemlig usikker ..  


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. marts 2010 af mathon

er rigtigt


Svar #2
11. marts 2010 af knudsen1 (Slettet)

feeeeeeedt :D


Skriv et svar til: er det rigtigt differentieret?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.