Matematik

mat A

12. marts 2010 af shufffff (Slettet)

Punkterne A(2,3) , B(12,4) og C(3,6) danner en trekant ABC

En ret linje l går gennem punktet B har parameterfremstillingen.
x=12+t
y=4+t*-5

Bestem koordinaterne for de punkter p på linjen l, for hvilke areal af trekanten APC bliver 17

Nogen der kan hjælpe, og er helt på bar bund... 


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. marts 2010 af NejTilSvampe

Du kan vel finde ½|det(AP,CP)| = 17 eller hvordan man nu skriver det.


Skriv et svar til: mat A

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.