Fysik

forstår ikke spørgsmålet:S

13. marts 2010 af MissEsra (Slettet)

"Forklar, hvorfor brydningsindekset for luft tilnærmelsesvis er lig med 1."

Jeg kan ikke svare på spørgsmålet, nogen der kan hjælpe mig ?


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. marts 2010 af jnl123

brydningsindeks = sin(iv) / sin(uv)

Lys ændrer tilnærmelsesvis ikke retning i luft. Derfor er indfaldsvinkel lig udfaldsvinkel, så:

sin(x)/sin(x) = 1 = brydningsindeks           (tilnærmelsesvis)


Svar #2
15. marts 2010 af MissEsra (Slettet)

tusind taak ..


Skriv et svar til: forstår ikke spørgsmålet:S

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.