Matematik

Regression rettelse

16. marts 2010 af Milll (Slettet)

Hej allesammen kan nogle rette den nedenstående opg


År: 1999 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006
Sole. 7 11.7 15.6 22.6 32.8 49.4 68.9 116.4

Tabellen viser for hvert af årene 1999-2006 mængden af udvundet solenergie i Spanien. I en model antages det, at den udvundne solenergi P (Målt i MW) som funktion af tiden t (målt i år efter 1999) med tilnærmelsesvis kan beskrives ved sammenængen:

P= P0 * at

a) benyt tabellens data til at bestemme P0 og a.

jeg får det til

a= 1,047

po = 7,2605

b) Benyt modellen til at forudsige mængden af udvundet solenergi i Spanien i  2008
samt til at forudsige, hvornår udvindingen af solenergi i Spanien overstiger 400 MW."

I 2008 = 232,99 MW

400 MW = 10 . dvs. ca. år 2009


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. marts 2010 af Isomorphician

Tror du har skrevet forkert ved a.

a = 1,4702

Ellers ser det rigtigt ud.


Svar #2
16. marts 2010 af Milll (Slettet)

det var præcis det jeg skulle skrive :D tusind tak


Skriv et svar til: Regression rettelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.