Matematik

Skæringspunkt

17. marts 2010 af jansørensen (Slettet)

To funktioner er givet ved

f(x) = x + 200 og g(x) = -3x + 600

Bestem førstekoordinaten til skæringspunktet mellem graferne for de to funktioner .

Lidt hjælp til denne opgave ?


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. marts 2010 af mathon

                x + 200 = -3x + 600


Svar #2
17. marts 2010 af jansørensen (Slettet)

Så let .. nice , Tak (:


Skriv et svar til: Skæringspunkt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.