Kemi

Aktiveringsenergi

19. marts 2010 af Mette12 (Slettet)

Hej

Hvordan finder man k2 hvis man skal beregne aktiveringsenergien.

Altså jeg har k1 , -Ea , R , T.2 og T.1

men mangler k2 ... hvordan finder jeg det??


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. marts 2010 af Ramses I (Slettet)


Svar #2
20. marts 2010 af Mette12 (Slettet)

#1 har kigget på det

men forstår ikke nedenstående som står i #3:

ln[A]t = -kt + ln[A]o
hvoraf

kt =ln[A]o - ln[A]t = ln([A]o/[A]t)
k*(20*60 s) =ln([A]o/0,93[A]o)

k = ln(1/0,93)/(1200 s)

k = 6,0476*10-5 s-1
 

i den 2. sidste linje hvorfor dividere man med 1??? Det er den samme opgave jeg skal lave og ikke kan forstå


Skriv et svar til: Aktiveringsenergi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.