Matematik
Hvordan gøres det bedst?
21. februar 2005 af
Oblid (Slettet)
Jeg sidder og er igang med en blækregning.
Men så er der dette divider stykke, det er ikke svært at komme frem til resultatet, men der er et lille problem...
289,70:60,1=4
240,4
som i nok kan se er der komma i det tal der skal trækkes fra - og det ser ud somom at det også skal trækkes fra 7, vilket det ikke skal... hvad skal jeg gøre?
Men så er der dette divider stykke, det er ikke svært at komme frem til resultatet, men der er et lille problem...
289,70:60,1=4
240,4
som i nok kan se er der komma i det tal der skal trækkes fra - og det ser ud somom at det også skal trækkes fra 7, vilket det ikke skal... hvad skal jeg gøre?
Svar #1
21. februar 2005 af Doven stræber (Slettet)
hvad mener du med at der ikke skal trækkes noget fra 7? Det er vel bare et almindelig divider stykke.
Desuden giver 289,70:60,1 ikke 4 240,4:60,1 giver 4
Desuden giver 289,70:60,1 ikke 4 240,4:60,1 giver 4
Svar #2
21. februar 2005 af Epsilon (Slettet)
Oblid:
Hvis du udfører divisionen på den måde, så skal de 240.4 trækkes fra 289.7, hvilket giver resten
289.7 - 240.4 = 49.3
som derefter divideres op i 60.1.
//Singularity
Hvis du udfører divisionen på den måde, så skal de 240.4 trækkes fra 289.7, hvilket giver resten
289.7 - 240.4 = 49.3
som derefter divideres op i 60.1.
//Singularity
Svar #3
21. februar 2005 af frodo (Slettet)
hmm.. Hvis eg var dig, ville jeg nok bare forlænge brøken med 10, og derved undgå kommaerne, men resultatet bliver det samme alligevel. Måske kunne det hjælpe?
Skriv et svar til: Hvordan gøres det bedst?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
