Matematik

Isolering let

23. marts 2010 af 215 (Slettet)

Jeg skal have isolere sqrt(f) i denne formel.

V=1/sqrt(µ) * sqrt(f)
  sqrt(f) =sqrt(µ) * v^2 ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. marts 2010 af NejTilSvampe

hvorfor v^2 ?

Du ganger bare med sqrt(my) på begge sider.

sqrt(f) = V*sqrt(my)


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. marts 2010 af YodawgYowwwwwww (Slettet)

V=1/sqrt(µ) * sqrt(f) <-- jeg går ud fra at der ikke er nogen parentes her når du ikke har lavet en.
Du ganger på begge sidder med sqrt(µ).

v*sqrt(µ)) = sqrt(f)


Skriv et svar til: Isolering let

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.