Matematik

nul -reglen?

24. marts 2010 af mtf1423 (Slettet) - Niveau: C-niveau

nogen der kender 0-reglen rigtig godt og kan komme med lidt hjælp til hvordan man skal finde ud af sådan nogle ligninger som den her fx: 

(x-1)(x+8) =0       ??


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. marts 2010 af peter lind

Produktet af faktorene skal være 0, så er mindst en af faktorene 0. Faktorene er her (x-1) og (x+8)


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. marts 2010 af goldenpearl (Slettet)

du løser udtrykket i hver parentes:

(x-1)=0 altså x=1
(x+8)=0 altså x=8


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. marts 2010 af NejTilSvampe

#2 -

(x+8) = 0 => x=-8 


Skriv et svar til: nul -reglen?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.