Matematik

Integrer cos(2x)

23. februar 2005 af CanaBanana (Slettet)
Hmm... Jeg sidder midt i ugens matematikaflevering og blev pludselig i tvivl om hvordan man integrerer cos(2x)????

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. februar 2005 af erdos (Slettet)

Det må så være:

f(x) = cos(2x) => F(x) = ½ sin(2x)

Brugbart svar (0)

Svar #2
23. februar 2005 af Duffy

f(x) = cos(2x)

S(cos(2x))dx = ½ sin(2x) + k

vha substitution u = 2x

du = 2dx , ½du = dx




Duffy

Brugbart svar (0)

Svar #3
23. februar 2005 af erdos (Slettet)

k skal selvfølgelig med...

Svar #4
23. februar 2005 af CanaBanana (Slettet)

takfor hjælpen...

Og nej k skal ikke med fordi dette bare var et led i en noget større integration og opgave... Men i hvert fald tak...

Skriv et svar til: Integrer cos(2x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.