Matematik

Matematik !! forrentning?

01. april 2010 af 1993legal (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej, jeg har problemer med en opgave, den lyder:

fra d. 30/12 1979 til d. 30/12 1997 står 50.000 kr. urørt i en bank, hvor beløbet forrentes med 8,75 % p.a. 

Hvor meget vokser kapitalen til med rente og rentes rente, når renten tilskrives hvert år den 30/12?


 

Jeg håber I kan hjælpe mig! 


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. april 2010 af Andersen11 (Slettet)

Der forrentes i 18 år med fast rente 8,75% p.a. Dvs

K18 = K0(1+0,0875)18 =4,5261•K0 , hvor K0 = 50.000 kr er startkapitalen.


Svar #2
01. april 2010 af 1993legal (Slettet)

tusind tak for hjælpen. (: 


Skriv et svar til: Matematik !! forrentning?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.