Matematik

Ligning

05. april 2010 af deya (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hvordan regner man det her ud ?

2(11x+11)=6(2x+12)


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. april 2010 af mathon

2(11x+11) = 6(2x+12)                              divider med 2 på begge sider

11x+11 = 3(2x+12)

11x+11 = 6x+36                                       regn selv færdig


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.