Matematik

vektor

05. april 2010 af saltum (Slettet) - Niveau: A-niveau

to vektorer:

vektor a=(s,t)  og vektor b=(m,n)

skalarproduktet mellem de to  vektor er 5 og determinanten af vektorparret er 12

bestem vinklen mellem de 2 vektor.

bestem vinklen  mellem vektor a og b når længden af vektor a=1, længden af vektor b=4 og længden med vektor a+b=4


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. april 2010 af Andersen11 (Slettet)

Benyt, at vinklen v mellem de to vektorer a og b er bestemt ved

cos v = (a/|a|) • (b/|b|)


Skriv et svar til: vektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.