Matematik

Hvordan finder jeg cirklens ligning når jeg har fundet frem til dette: (3-a)^2 + (38-b)^2 = 25^2 ?

05. april 2010 af frederikps (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan finder jeg cirklens ligning når jeg har fundet frem til dette: (3-a)^2 + (38-b)^2 = 25^2 ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. april 2010 af NejTilSvampe

Du har en ligning med to ubekendte, det er umuligt så vidt jeg ved.


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. april 2010 af Sixmax (Slettet)

 Det du har skrevet op er allerede en cirkelligning :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. april 2010 af mathon

             (3-a)2 (38-b)2 = 252
eller
             (a-3)2 + (b-38)2 = 252
 


Svar #4
05. april 2010 af frederikps (Slettet)

Jeg har nok ikke gjort det helt rigtigt så ;) opgaven lyder: Bestem Cirklens ligning for cirklen, der går igennem punkterne A (3,38) og B (26,25). Jeg har fundet frem til at radius er 25..


Brugbart svar (0)

Svar #5
06. april 2010 af mathon


Skriv et svar til: Hvordan finder jeg cirklens ligning når jeg har fundet frem til dette: (3-a)^2 + (38-b)^2 = 25^2 ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.