Matematik

rektangel

07. april 2010 af saltum (Slettet) - Niveau: A-niveau

 et rektangel hvor den ene side har længden x, indskries i en  cirkel med radius 2

bestem en forskrift og definitionsmængden  for den  funktion der angiver arealet af rektanglet som funktion  af x

har lavet figuren(se vedhæftet fil)

Vedhæftet fil: Unavngivet.bmp

Brugbart svar (1)

Svar #1
07. april 2010 af papas (Slettet)

Pythagoras (x/2)2 + (y/2)2 = 22

A = x*y = x* √(16-x2)


Skriv et svar til: rektangel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.