Fysik

Luftens densitet

07. april 2010 af grimm (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der nogen der ved hvordan man kan finde luftens densitet? Eller hvad den enlig er?


Brugbart svar (1)

Svar #1
07. april 2010 af MN-P (Slettet)

densitet=masse/volumen

måles i kg/m3

Den er afhængig af tryk og temperatur


Svar #2
07. april 2010 af grimm (Slettet)

Er der en bestemt værdi på luftens densistet (en teoretisk værdi)?


Brugbart svar (1)

Svar #3
07. april 2010 af MN-P (Slettet)

1,2929 g/liter ved 0ºC og 760 mm Hg


Svar #4
07. april 2010 af grimm (Slettet)

Tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
07. april 2010 af mathon

    d = p·M/(R·T) = (M/R)·(p/T) = (0,029 kg/mol)/(8,31451 J·mol-1·K-1)·(p/T) =
                                                                                                             (0,003488 (kg/m3)·(K/Pa))·(p/T)


Skriv et svar til: Luftens densitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.