Matematik

trekant

08. april 2010 af kmcx (Slettet)

hvordan skal man lave denne opg. ? er lost

Vedhæftet fil: trekant.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. april 2010 af PeterValberg

se vedhæftede

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:Trekant_kmcx.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #2
08. april 2010 af MN-P (Slettet)

x²+h²=2,5²
(x+0,3)²+h²=2,69²

h²=2,5²-x²
h²=2,69²-(x+0,3)²

2,69²-(x²+0,09+0,6x)=2,5²-x²

2,69²-2,5²-0,09=0,6x

7,2361-6,25-0,09=0,6x

0,6x=0,8961
x=1,4935


Skriv et svar til: trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.