Matematik

hjælp til mat B - se om det er korrekt

08. april 2010 af Miapetersen1992 (Slettet)


hej, jeg har en opgave for og ville høre om jeg har fået det til det rigtige resultat.

Se opgaven og skitsen på denne her hjemmeside:

http://docs.google.com/viewer?a=v&q=cache:sI_53kzOQjcJ:www.uvm.dk/~/media/Files/Udd/Gym/PDF07/Eksamen/Opgaver/070530_opgave_stx_071_matB.ashx+stx+eksamen+2007+maj+matematik&hl=da&gl=dk&pid=bl&srcid=ADGEESgJAhHW0Ax5_CeC24Zu6z_nIOLta346H227Z3eFHT_P31ywclYxMGytgLYfVu3GqU_qd6F8I6OVEMRSi9F9fzCqagFQINW1YuuuqsyOhlDbDNi_fU9FhKfSbge3p2uEU3cZktwS&sig=AHIEtbTj2XPEWib88LLaCxuR-E9K9GgDLg

opgave 4)

På figuren ses to ensvinklede trekanter ABC og AB'C'. det oplyses, at |AB| = 10, |AC| = 6, |AB'| = 15, samt at vinkel ACB og vinkel AC'B' er rette. Beregn |BC| og |B'C'|.

Jeg har fået |BC| til 8  og |B'C'| til 12

er dette korrekt ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. april 2010 af osten12345 (Slettet)

Det har jeg også fået det til:)


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. april 2010 af Proprium (Slettet)

Det er korrekt.


Skriv et svar til: hjælp til mat B - se om det er korrekt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.