Matematik

Hvor mange % vokser f(x) med, når x vokser med n%

10. april 2010 af Pigemus (Slettet) - Niveau: B-niveau

En funktion er givet ved f(x) = 17,092 * x1,962

Med hvor mange procent vokser f(x),når x vokser med 50%?

Har et muligt bud..

221,56 %?


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. april 2010 af Isomorphician

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=830922


Svar #2
10. april 2010 af Pigemus (Slettet)

y2/y1 = (1,5)0,5 = 1,22474

hvor fås de 1,5 fra?


Brugbart svar (1)

Svar #3
10. april 2010 af c_aastrup

Det er fremskrivningsfaktoren.

Hvis x vokser med 50% så har du 1.5 · x


Svar #4
10. april 2010 af Pigemus (Slettet)

nårh ja.

Hvad får I resultatet til?

Jeg får det til 121,56 %


Svar #5
10. april 2010 af Pigemus (Slettet)

hallo`?


Brugbart svar (0)

Svar #6
10. april 2010 af Isomorphician

Ja.


Skriv et svar til: Hvor mange % vokser f(x) med, når x vokser med n%

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.