Matematik

hjælp til trigonometri.

11. april 2010 af keansmith (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Jeg har en opgave, som jeg ikke helt ved hvordan man skal lave den, da det måske har noget med sin og cos at gøre, den lyder således:

Beregn arealet af en ligesidet trekant med sidelængde = 1.

Jeg håber der er nogen, som kan hjælpe mig. Så vil jeg være meget taknemlig.

Mvh. Kean Smith


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. april 2010 af mathon

    arealet af en ligesidet trekant med siden a

                             T = (1/2)·a·a·sin(60º) = a2/2·(√(3)/2) = (√(3)/4)·a2


Svar #2
11. april 2010 af keansmith (Slettet)

tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: hjælp til trigonometri.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.