Matematik

hjælp til ligning med logaritmefunktioer :)

12. april 2010 af Marie W (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej derude :)

vi skal aflevere en matematikaflevering i morgen og sidder virkelig fast ved den er opgave.

det er nr 1130 i bogen MAT AB1

løs ligningen:

6x(6x - 0,36)=0

hvordan søren gør man det?:) solve hjælper ikke meget :D - på forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. april 2010 af Isomorphician

Brug nul-reglen.


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. april 2010 af mathon

   6x - 0,36 = 0

   6x = 0,36

   ln(6)·x = ln(0,36)

   x = ln(0,36)/ln(6)


Skriv et svar til: hjælp til ligning med logaritmefunktioer :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.