Matematik

Parabler, hvis b = 0

14. april 2010 af Bænkebider (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hey folks, håber nogen kan hjælpe :)

Hvis b=0 i en parabel med y = ax2 + bx + c, har jeg fået afvide, at man kan løse den med en ligning, håber at nogen kan hjælpe med denne ligning.

Tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. april 2010 af Windcape (Slettet)

Jeps, du skal bruge følgende:

http://en.wikipedia.org/wiki/Quadratic_equation

(Dansk: http://da.wikipedia.org/wiki/Andengradspolynomium )


Skriv et svar til: Parabler, hvis b = 0

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.