Kommentarer til Studieportalen.dk

SP underskriftblanket med mit navn ?

15. april 2010 af MN-P (Slettet)

Kan det virkelig være rigtigt at SP har udfyldt en underskriftinsamlingsplanket med mit navn og mine data samt et v ud for linien med teksten . jeg aksepterer .. eller noget i den retning?

Jeg troede ikke at SP videregav personlige oplysninger, men det gør de åbenbart oven i købet forsøger de at få det til at se ud som jeg selv har udfyldt skemaet , jeg skal bare komme til at klikke det forkerte sted på siden, når jeg forsøger at logge ind på Lektieforum.

Farvel og tak. Jeg ønsker ikke at fortsætte under disse forhold.

Nu skal jeg bare finde ud af hvordan man kan være sikker på at alle ens oplysninger fjernes herfra.


Brugbart svar (2)

Svar #1
16. april 2010 af Jerslev

#0: Jeg må også indrømme, at jeg er skuffet. Jeg er ret så ligeglad med den indsamling eller politikken bagved, så jeg ledte mere efter en mulighed for at komme væk fra vinduet. Det hjalp at gå videre til lektieforummet uden at trykke på noget i undersøgelsesvinduet.

Jeg så gerne, at det bliver muligt simpelthen at lukke undersøgelsen ned - enten med en mulighed alla "Påmind mig senere" eller et kryds i øverste højre hjørne til at lukke den fuldstændigt.

- - -

mvh

Jerslev


Brugbart svar (2)

Svar #2
16. april 2010 af Sam

Hejsa.

Oplysninger videregives kun hvis I benytter den Grønne-knap på underskriften. Under den grønne knap kan I vælge "Nej tak" eller blot gå til en anden side, så vidergives ingen informationer.

Studieportalen.dk videregiver ingen informationer til 3.part, medmindre dette accepteres eksplicit af jer. Hvis vi gjorde dette ville det både være moralsk forkert og ulovligt.

Sam


Skriv et svar til: SP underskriftblanket med mit navn ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.