Matematik

Løs F(x)=1

18. april 2010 af bruno-x (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej har set spørgsmål

har fået denne forskrift f(x) = 10·x·e^(-(x-1)^2 )

Løs f(x)=1 nogen der ved hvad der skal gøres?


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. april 2010 af Proprium (Slettet)

Sæt 1 ind på f(x)'s plads, og løs ligningen.


Skriv et svar til: Løs F(x)=1

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.