Matematik

Matematik opgave. hjælp søges

18. april 2010 af Qadez (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der nogen der kan hjælpe mig med den her opgave??

 I en bestemt population af dyr vokser antallet af dyr med 12% om året.
a) Opstil et udtryk, der beskriver udviklingen i antallet af dyr i populationen, når
det oplyses, at der til at begynde med er 300 dyr i populationen.
I en anden population af dyr kan udviklingen i antallet af dyr beskrives ved
N = 250 · 1,05t ,
hvor t er tiden angivet i år, og N er antallet af dyr til tidspunktet t.
b) Bestem fordoblingstiden.


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. april 2010 af 215 (Slettet)

 A)..

Der skal du vel bare lave udtrykket udfra en eksponentiel funktion.. vil nu ikke hjælpe dig, men ved heller ikke helt hvad skal give dig a hint for at kunne hjælpe dig, men B = 300, a håber du selv kan gætte

b)
T2= log 2/ log a

'Håber det er hjælp nok


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. maj 2012 af Matrine (Slettet)

#1


 A)..

Der skal du vel bare lave udtrykket udfra en eksponentiel funktion.. vil nu ikke hjælpe dig, men ved heller ikke helt hvad skal give dig a hint for at kunne hjælpe dig, men B = 300, a håber du selv kan gætte

b)
T2= log 2/ log a

'Håber det er hjælp nok

 

hvad er a? tak. 


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. maj 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

I opg a) er a = 1 + 12% = 1,12 .


Skriv et svar til: Matematik opgave. hjælp søges

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.