Generelt

Frivilligt arbejde uden for EU

19. april 2010 af mayday92 (Slettet)

Hej alle

Jeg har en drøm om at komme til udlandet i en periode og udføre noget frivilligt arbejde - helst humanitært eller med børn (undervisning i engelsk osv). I mine øjne burde jeg jo ikke skulle betale for ret meget andet end lommepenge og fly når jeg tilbyder min arbejdskraft gratis, men de fleste af de steder jeg indtil videre har fundet koster det omkring 20.000 kr bare at komme afsted og for at få en værtsfamilie + morgenmad.. Dertil kommer så at jeg selv skal betale fly, visum og lommepenge.
Jeg vil gerne afsted i minimum 2 måneder - men helst omkring 3-6 måneder, gerne til lande som peru og nepal,  er der nogen af jer som kender nogle steder hvor jeg ikke skal betale flere tusinde kroner for at de formidler min arbejdskraft?

Jeg skal begynde på et studie næste sommer, og jeg skal have råd til at leje en lejlighed med dertil hørende indskud osv. så jeg har ikke råd til at smide 30.000kroner væk på et halvt år, men jeg ved selvfølgelig godt der er udgifter ved et langt ophold i udlandet - så jeg søger ikke noget med alt betalt, det ville bare være rart at høre om I har hørt om noget, eller kender til noget hvor priserne er lidt venligere - da jeg ikke har tid til først at skulle bruge 6 måneder på at tjene pengene.


Brugbart svar (2)

Svar #1
21. april 2010 af Roman Garcia

Det er faktisk dyrt at arbejde frivilligt. Eftersom man ikke får penge for arbejdet, så er der jo kun udgifter forbundet med et ophold. Hvis du søger ved de store organisationer, finder du oftest den bedste pris.


Brugbart svar (2)

Svar #2
09. maj 2010 af hoejessing (Slettet)

De store organisationer er faktisk dyrest. Hvilket land har du i tankerne?


Svar #3
09. maj 2010 af mayday92 (Slettet)

Jeg vil helst til Peru, og jeg har kigget lidt på denne side http://www.projects-abroad.dk/projekter/undervisning/ men lidt under 20.000 kroner for 3 mdr. i Peru hvortil der så kommer lommepenge, flybillet og andre ting er bare lidt for dyrt..

Jeg har en veninde, som skal på guideskole, og hun regner med, at hun kommer til at bruge 10.000-15.000 kroner på det ophold inkl. lommepenge, dertil kommer der så at hun har jobgaranti bagefter, og er sikret en løn - og altså kommer 6 måneder til udlandet med betalt lejlighed og løn.. 
Jeg ved godt at 3 måneder i Peru, hvor man udfører frivilligt arbejde slet ikke kan sammenlignes med at være guide, men princippet i, at jeg skal bruge langt over det dobbelte på at udføre arbejde uden løn - det virker lidt komisk for mig.


Brugbart svar (2)

Svar #4
09. maj 2010 af hoejessing (Slettet)

Jeg har desværre ikke nogle kontakter i Peru, men prøv mellemfolkeligt samvirke.

http://www.globalcontact.dk/sw130434.asp

Jeg går ud fra at du kan tale spansk, når du gerne vil til Peru.

Du kan også selv finde nogle projekter og bolig, men det bliver stadigvæk dyrt for et ophold på 3-6 måneder.


Svar #5
09. maj 2010 af mayday92 (Slettet)

Ja, jeg taler næsten flydende spansk - og mange tak, det ser interessant ud, det vil jeg lige kigge lidt på.


Brugbart svar (0)

Svar #6
28. november 2023 af rasmusx90

Der er også højskoler i udlandet som tilbyder frivilligt arbejde, men det er måske over din budget. Du kan fx se på dette ophold på Zanzibar: https://www.zanzibar-hojskolen.dk/frivilligt-arbejde/


Skriv et svar til: Frivilligt arbejde uden for EU

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.