Fysik

energiomsætning i et kredsløb

20. april 2010 af camillaa23 (Slettet) - Niveau: B-niveau

elektromotorisk kraft = 1,5V

Ri=0,33 omega

Ry = 5,00 omega

beregn den effekt batteriet tilfører kredsen

beregn den effekt som afsættes i henholdvis den ydre resistor og batteriet

beregn den energi som afsættes i henholdvis resistoren og babberiet i købet af 10min

vil bare gerne have formlerne ingen udregninger (; 

er på bar bund (: tak 


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. april 2010 af mathon


Skriv et svar til: energiomsætning i et kredsløb

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.