Dansk

Dansk - Stil (Rettelse)

25. april 2010 af jako123 (Slettet)

Da han prøver at komme op ad skråningen igen, er det lidt vanskeligere for ham at komme op på landevejen igen, og hans brækket arm gjorde det sværere end man tro, selvom han er 1,70 cm høj og har et smukt hud, der udstråler farven hvid! Hans fødder har farven blåhvid, og det kun fordi han ikke har råd til at købe sig varme brune sko, der koster 30 pund! Hans glatte hvide ansigt råber til solen om lidt barmhjertighed, men desværre bliver han nødt til at gå, ellers bliver han begravet af sneen.
Han har et gammelt slidt læderjakke, som ingen gad købe fra ham, for han kan måske tjene sig penge til glutten. Han tog de sidste skridt på landvejen og faldt igen. Den her gang bliver han liggende, han kom i tanke om hans lille søde datter samtidigt hans kone, som blev skudt smidt ud i en balje.
Nena hans datter blev spist af de to mænd i huset, han kan tydeligt huske hvordan de gjorde. De tog hende med udenfor, og sagde de har legetøj til hende, men hun skal finde dem rundt omkring landskabet, derfra husker han ikke mere.
Det er rart at ligge fuldstændigt stille på den hvide is, men desværre må han fortsætte, hen til en by. Han har ikke fokus, fordi billygterne forstyrret ham utroligt meget, mens han gik og vinker til bilisterne, løb han ud på landevejen. Han vil stoppe en bil, hvis han overhovedet ”kan” stoppe en, han har ingen andre muligheder, ellers dør han langsomt død, som ingen andre ville lægge mærke til.
Vejret er frygteligt, at køre bil i, og vinduesviskerne svinger på livet løst og fægter med sneen for at fjerne de tykke snefnug væk fra foruden. Man kan se at hendes perspektiv, er dårligt. Hun kan ikke stoppe bilen og fyrren prøver, at stoppe bilen hendes chef vil blive rasende på hende, hvis hun kom for sent igen. Bilen stopper ikke derimod kørte den udenom om ham til en tankstation længere fremme. Da hun fik stoppet bilen, og tanket op kom hun i tanke om fyrren, der prøvet at standse bilen ” Hvem er det?” siger hun til sig selv, håbløst. Hvad nu hvis den mand hun så ude på landevejen, er den frygtet morder, som hun hører tit på radioen og aviser. Han løb hen imod hende, så hurtigt han kan.
Hun udstødte et skrig! En underlig mand i læderjakke så hende lige i ansigtet, hvad mon han finder på? Tænker hun. Han kom tættere og tættere, og hun skynder sig at starte bilen, uden betaling, medens begynder han at løbe, hun gasset op i speederen, som ingen andre kan nå at indhente hende. Han kan se at bilen ikke standser, derimod kører den i høj hastighed heldet, er ikke med ham i den her lange forfærdelige tur, men alligevel standser bilen, er hun så venligt og barmhjerteligt, ”ohh gud lad hende leve længe” siger han fornuft. Han løb hen ved siden af bilen uden at stoppe, og han tror ikke på sig selv måske, er han alligevel heldig. . ”Hvem er du?” siger hun nervøst, ” min bil er gået i stå….” siger han forpustet. Lige pludseligt så han på hende hun ligner hans kone, der blev dræbt, hans fremtid kan ikke herske sig selv uden hans kone, findes. Hans fremtid sad klistret fast i ryggen på ham, en fremtid han selv ikke kan stoppe, mangler han noget? Hvad er en dag uden hans kone? Han tramper videre hen mod bilen, for at sidde ved siden af den varme læderstol. Han kan mærke sneen under sig den hvide sne, som han altid leget med da han var 6 år og måske mindre, den har knasende lyd, der opfrosset af kulden. Det hele er håndens skyld, hvis den ikke er brækket kan han tag en snebold, og mærke den kolde sne. Da han sad ved siden af hende mærket han et vibration i lommen, mobilen ringer. Han kigger på hende, hun har lange sorte øjenvipper hendes krop, er lidt slank og hendes teint mangler frisk kød, men hendes blik! Minder ham om hans datter, hun er lidt af en blanding. ”Hvem vil dog ringe nu?” siger han højt, det skal bare være vigtigt, hans mobil lå i højre bukselomme, det er privat nummer. Hun stiller ham nogle spørgsmål, mens han brokker sig, hvem der ringer! Hvad er der sket med din højre arm?
Han svarer hende ikke. Han trykker på den grønne knap, og sætter den hårdt mod øret.
- ”Det er din skyyyyld, forræder” siger han grædende.
- ”Nu snakker vi pænt sammen du fortjener, at dø sammen med din familie! Gør du ikke?” derefter griner han hæs.

Igennem snevejret, kan han høre hans onde nikotin stemme, men hvordan kender han hans nummer? Han kan da umuligt vide hans nummer? ”Michael dit blod bliver fordelt, og kødet vil blive spist,” siger han koldt. Han prøver at finde flere skræmmende ord, men det er unødvendigt, den ukendte stemme forsvandt. Han lod en klump i halsen falde. Han gav sig tid til at tænke, hvor han befinder sig? Det umuligt at finde ham, men han har helt glemt at han har et køretøj. Du bliver nødt til at køre til ”New York” siger han. ”Hvorfor kender dig en gang!” siger hun.” Du skal ikke stil mig flere personlige spørgsmål, så dræber jeg dig” siger han truende. Men stadigvæk hvad vil han gøre, hvis han finder ham han lever efter sine sanser, han er ikke et menneske, og hans bror ligner ham på et prik. Det minder ham om ulve, der er på jagt efter sit bytte de lever af menneskekød, de skal udryddes. Han kom også i tanke om hans bil, man kan sige megen om bilen, der er lydisoleret, det ikke mange mennesker der ejer dyre biler. Han mærker efter sin læderjakke han har sin pistol, der beroliger ham. ”Vi er der snart!” siger hun tålmodigt, han lynet jakken op, og hun stopper bilen igen, fordi hun skal tanke op ved en tankstation, hendes bil brugte megen benzin. Han gik ud af døren og så flere menneskespor, hans viljestyrke fik ham til at følge, menneskesporene. Mens han følger sporene tænker han tilbage.
Det skete for lang tid siden han fik et nyt job, og tidens hastighed kan ikke forklares, men starten af hans historie bliver han kaldt for Frances, som ikke er hans originale navn.”France” arbejdet, som spion ikke bare normal spion, han arbejdet sammen med den ukendte spioner, og ingen andre kender dem så godt, som han gør. De spionere kan andre verdens syn, også fremtiden. Da han hørte han skal arbejde sammen med en anden spion, ønsket han glæde overalt i verden. Bare at høre tilbuddet er en stor gestus. Jobbet er enkelt find den kriminelle til politiet, dernæst tjener man penge på dem. Det eneste hage ved det, han skal arbejde skjult, og Michael arbejdet sammen med holdet, men efterhånden forandret det hele.
Mens han følger efter fodsporene stopper han, nu roder han rundt i lommerne og mærker noget blidt, det er et tegning af hans kone, der skinner af smukhed. Tegningen er blevet tegnet dengang, de var sammen i British museum. Han kan tydelige huske, hvordan de sammen føltes ad langes museum, de boet tæt ved vanden. De har altid siddet i bænket hver morgen og spillet brætspil sammen med hans Onkel, Jemy Green. Hun elsker at være sammen med ham overalt i verden. Den kraftige vind suser mod han ansigt, og han husker den vådeste dag hele hans liv, hvor det regnet og blæste på villaen, den tid døde min kone og mit barn. En koldt dråbe triller ned af hans kind og forsvandt i mængden af andre dråber, på hans læderjakke. Det blæser mere endnu, og trak tegning med sig. Han kan ikke nå fange tegningen, den arm, han kan ikke se billederne mere. Han kigger efter billederne. Da han endelig er noget til fodsporene endelse, kan han se en skikkelse af en kvinde, personen er rettet imod ham, han trak pistolen frem for at være sikker. Det er hende fra bilen, hun virker glad, og de fine lange øjenvipper uden tvivl, er det hende. Hun kom tættere på ham ” du har en smuk kone, og tilsyneladende sød lille datter,” siger hun muntert. Han gad ikke svare på den ros hun afgav. Det er da ret smigrende, han må sige noget, ” de er ret smukke…” hvad mere skal han sige til hende,” er køretøjet klar?” siger han utålmodig, ”ja,” svarer hun glad. ”Kan du hjælpe mig?” siger han til hende, ”ja” svarer hun igen. ”Har du en forbinding!” ”ja måske,” nikker hun tilfreds, hun løb ud til sin bil ved tankstationen og prøver på at finde, en gammel klæde der kan bruges som forbinding. Da hun fandt et klæde, der kan bruges løb hun tilbage, men hun så et blodpøl og en seddel.

BEGYNDELSEN
Dagens lange røde tråd fortæller en begivenhed, der løser et mysterium, men hvordan løser han et mysterium og kodekser, er han et geni? Eller er han blot en normalt smart mand med det lange lysbrune hår, og hatten i hånden medens han drikker kaffe, og læser New Yorks Time, måske kan det være et mysterium, hvad han selv laver til dagligdags og ingen andre ved hvad han laver, men kun ham selv. Han har købt nyt stråhat 100 % strå med sort bånd dernæst et indfarvet logo, og en langt sort frakke, der kan købes af privat handler i New York business. Den nye frakke kostet ham kun 200 pund, hvilken er en dyr frakke at købe. Frakken er grå ternet, der har fine elegante lommer, venter på et mysterium, som skal løses af ham selv. En detektiv har altid en pibe i lommen, og det er en af den velkendt Savinelli Silver Smooth 15cm lang. Detektiven bruger tiden på, at udforske den hvide og sorte verden med hjernegymnastik og mekanik. Han har selvfølgelig en familie, som alle andre familier har, og hans kone Himra. Hun har den smukke hvide hals, og måske en smule hjælp fra plastikkirugen, er hendes læber for store. Knoglerne begynder, at kunne ses gennem det stramme kød på hendes ryg. Hendes krop er mere kantet og hun har mistet sin friske teint. Hun er lidt skør i hovedet, og hver eneste dag prøver hun sine kræfter på de andre politikere, men * mener, at hun drikker megen spiritus, der både har ødelagt hendes krop, og hendes venlighed. Selvom om hun ville blive ved med, at drikke ender hum med kræft, og ”dør”. Detektiven sidder og tænker på sin familie, og de sager han har løst fra år til år,, De lig,” siger han til sig selv, medens han kigger ud af vinduet, begynder detektiven, at imaginære. Han forestiller sig selv sammen med konen og ”børnene” de leger med dukker og biler som de altid er fornøjet med, og de dukker som Lisa elsket at lege med er Bratz dukker, som hun fik fra detektiven. De fleste dukker, er købt fra Frankrig. Lisa har også fået sovedyr af silke, der har af farven hvid, og bamsen har guldtråde. Bamsens øjne er sammenblandet med guld. Detektiven arbejder i Frankrig, og han har været med til, at løse en ukendt gåde, og han fik et brev af selveste præsidenten Lockwoods. Lockwoods er en meter og femoghalvfems høj, og når han skal vaske sit ansigt skal han synke sammen med knæene for, at se sin brune ansigt, og hans hvide skæg, der altid skal males sort. Lockwood vågner tit op kl. 6, som han har trænet sig op til, og han har fået sig ny hustru, der sover tit ved siden af ham, og hans nye hustru sov med pyjamas. Hun virker ret slank, og hun sov dybt. Lockwoods studere hendes krop. Hendes strålende brune krop, der skinner gyldent brun, og det smukke hår, og de brede ben, kraftige hår med streger, og hendes yndige ansigt lyste af glæde. Her i juni er hun helt solbrændt, og hendes hud lyser, når hun bliver ramt af sollyset. De har været gift i 1 år, og hendes ansigt lyste af skønhed. Duften af Washington lugter af skov, og lugten af skoven gav ham smag, for dagens historie, og i dag skal Lockwood holde midsommerfest sammen med hans nærkendte, og han skal gør sig klar, men det hele skal blive gjort efter dagens opgaver. Pludselig lytter Julian til fuglene, der begyndte, at pippe, og fuglene er nu ikke dårlige til at synge en melodi, og samtidigt bygger de en rede af pinde bagest i haven. Julian bemærker hendes mand har taget tøj på, og er klar til at arbejde, Lockwood giver hende et kys, og vinker farvel! Glad smilende, hun bruger flere minutter på at studere hans tøj, Julian kom i tanke om hun skal holde fødselsdagselskab, og midsommerfest på denne dag. Hun starter med at lave invitationer til sine venner fra universitet, de skal bestå flere prøver endnu før de kan arbejde. De skal holde midsommerfest i en kæmpe stor yacht, og hendes mand foreslår at de kan sove hjem hos os. Loockwood møder mange politiker, og de har støttet ham, som præsident, gennem årene ved Elliots bord. Men desværre døde Elliot på stedet af et normalt hjerteslag, helt alene i hans kæmpe store villa, som han har ønsket sig i tiden. Ingen afskedscener. Elliot er den største politiker, og Julian savner stadigvæk hendes far, der forsvandt sidste sommer. Afskedsscenerne har været mellem Julian, og Elliot måske er det fordi hendes fader ikke ønsket afskedsscener. Elliot Himort kritiseret aldrig Julian
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Det i Nutid

De detektiver
De sociale detektiver har selvfølgelige også en organisation, dermed har de tiltænkte systemer, som er umulige at nedlægge, og et af de vigtigste sikkerhedssystemer i verden. De har 3 objekter, at beskæftige sig I, og det er: mord, undersøgelse, og miljø. Et mord er et vigtigt element, og undersøgelsen hjælper dig frem til gerningen, hvilket er hovedpunktet i de sager, som detektiverne tag sig af. Det sidste element er miljø, hvilken giver detektiven en forståelse, hvem personen er og, hvor han kommer fra og andre begivenheder fra gerningen. Detektivens arbejde holder nøje på den mindste detalje, der kan betyde massiv, og hvis han endelig løser en gåde, skal detektiven vise beviser, til dommeren. Dommeren tag stillingen for de beviser, som bliver lagt på bordet, om de virkelige fortæller de grusomme handlinger, af selveste gerningen. Dommeren endelig, er overbevidst skal gerningen i et fængsel, eller blive dødsdømt. De fleste detektiver skal kun have interesse i Frankrig. Detektiverne skal kun have et redskab, som i dag kaldes for frankofil have et omfangsrige forkærlighed for Frankrig og fransk sprog, og de to lande kommunikerer via telegraf, og andre midler for kommunikation. De har en sammenslutning af flere grunde og en af dem kan være, at de formindsker kriminalitet og ulovlige besiddelser, der hjælper både landet og Frankrig. Den øverste i detektivens verden bliver kaldt for ”Master” uden navn, som også har en grund, detektiverne påviser ikke deres id, uden en tilladelse af de øverste arbejder. De bruger tit deres falske navne uden nogle ved det, og deres originale navn bruger de kun, hvis de har fri.
 

Vedhæftet fil: Kære læser!.doc

Skriv et svar til: Dansk - Stil (Rettelse)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.