Matematik

Trigonometri

26. april 2010 af Kamelkalle (Slettet)

Jeg er ikke helt med på, hvad der menes med 'fa' eksakt og hvorledes jeg kan bestemme dennes monotoniforhold. Nogen der kan hjælpe mig lidt på vej?

Vedhæftet fil: 846.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. april 2010 af mathon

bestem lokale ekstrema

   f '(x) = 1 + 2·cos(x)   x∈[0;2π]


Svar #2
26. april 2010 af Kamelkalle (Slettet)

Ved at sætte f(x)=0 ikke?


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. april 2010 af mathon

           f '(x) = 1 + 2·cos(x) = 0 og  x∈[0;2π]

           x∈{(2/3)π,((4/3)π}


Skriv et svar til: Trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.