Matematik

isoler E

26. april 2010 af Cille-muus (Slettet)

Hej

Jeg ved ikke om min lommeregner har isloeret E rigtigt, men er der nogen som lige kan tjekke om det er rigtigt el. ej?

På forhånd, mange tak.

Isoler E i følgende formel:

wd = D / D+E      <-->    E = D * (1 / wd - 1)


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. april 2010 af Novaen92 (Slettet)

Hej

Du glemmer at lave parenteser, så det er lidt svært lige at gennemskue. Det er dog rigtigt, hvis det er wd= d/(d+e), hvor det er e der skal isoleres :b


Svar #2
26. april 2010 af Cille-muus (Slettet)

hov, jo det er wd=d/(d+e)

og mange tak :)


Skriv et svar til: isoler E

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.