Engelsk

Stil

02. marts 2005 af SimonS (Slettet)
Hejsa jeg har lige noget, jeg vil spørge om.
1. Jeg skal skrive en stil om musik i engelsk. Har i nogle bud på, hvad jeg kan skrive om. Altså f.eks skriv om hvilket musik du kan lide.

2. Jeg har meget svært ved at sige noget i engelsk for jeg er bange for at de andre fra klassen griner af mig. har i et godt tip til hvordan man undgår denne situation.

3. §3 Eventuelt misbrug vil blive anmeldt til din internetudbyder.
Vi logger din IP adresse når du skriver dit indlæg og kan derfor finde frem til dig hvis du misbruger forummet!


øhh hvad betyder det??? hva´må man og hvad må man ikke.

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. marts 2005 af funkyfrog (Slettet)

Med hensyn til punkt 1. kunne det være en god ide måske at skrive om et bands historie og skrive lidt om hvordan din yndlingsgenre har ændret sig gennem tiderne.

Har du det meget dårligt når du skal sige noget foran klassen, for hvis du får fysiske symptomer på det som rødmen, ondt i maven og rystelser, så kunne det være at du lider af socialfobi,men det burdedu så snakke med din studievejleder om. Hvis du ikke har det sådan, så prøv at sige mindst en ting i hver time og på den måde bliver du måske mere tryg ved at sige noget i klassen.

Svar #2
03. marts 2005 af SimonS (Slettet)

Tusind tak for hjælpen.. med at finde på noget jeg kan skrive om..

endnu engang tusind tak for hjælpen.
øhm, det du skriver med rødme osv det er præsis det... men dit råd er simpelhen at jeg skal snakke med min studievejleder.. men har du ellers nogle råd? måske? det værste jeg nogle sinde har gjordt var at jeg skulle fremlægge(det var så bare ikke i engelsk men dansk) og jeg havde skrevet det op som jeg skulle sige, men.... jeg kunne næsten ikke sige det jeg ville jeg fik meget ondt i maven. det var virkelig forfærdeligt.:(

Brugbart svar (0)

Svar #3
03. marts 2005 af funkyfrog (Slettet)

Sådan som du beskriver det med at have ondt i maven kan jeg sagents genkende. Du kan prøve at forklare din lærer hvordan du får det når du skal fremlægge foran mange mennesker og så spørge din lærer om du må sidde ned ved din plads og fremlægge. Nogen gange hjælper det hvis man får lov til at sidde ved katederet for så føler man ikke at alle kigger så meget på en.

Brugbart svar (0)

Svar #4
03. marts 2005 af allan_sim

#2. Du skal skynde dig til din studievejleder, så du kan få noget hjælp. Vi har forskellige måder at gribe sådanne situationer an på, som afhænger af omstændighederne, hvem du er osv., så jeg vil ikke komme ind på dem her, fordi det kræver en decideret samtale. Hvis det viser sig, at dine problemer er større end som så - eksempelvis i retning af social fobi - så vil din studievejleder kunne henvise dig til professionel hjælp.

Skriv et svar til: Stil

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.