Matematik

Cos(C) find c

28. april 2010 af jeppe20 (Slettet) - Niveau: A-niveau

jeg vil gerne finde min side c i en trekant ved hjælp af cosinusrelationen og da jeg kender C ved jeg at jeg skal bruge

Cos(C)=(a^2+b^2-c^2)/(2*a*b) så hvordan isolere jeg c


Brugbart svar (2)

Svar #1
28. april 2010 af mathon

              c2 = a2 + b2 - 2ab·cos(C)

              c = (a2 + b2 - 2ab·cos(C))½


Skriv et svar til: Cos(C) find c

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.