Fysik

Fysikudtryk på engelsk

29. april 2010 af ErikaMaria (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg er ved at skrive en abstract - og mangler engelske ord for: Lysets brydning - brydningsindeks - gitterformlen - ordener (i forb. med gitterligningen) og til sidst ligning.

En, der kan hjælpe - eller bare henvise til et sted, hvor jeg kan slå op?


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. april 2010 af Lubas (Slettet)

 Lysets brydning = Refraction of light

Brydningsindex = Refractive index

Gitterformlen = Grating equation

Ligning = Equation

Ordener er jeg ikke helt 100 på, men 0. orden siges 'zero order' mener jeg


Skriv et svar til: Fysikudtryk på engelsk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.