Matematik

Matematik opgave 813 mat ab1 - hjæææælp? :)

30. april 2010 af Vizionhdx (Slettet)

opgave 813:

en funktion er givet ved:

f(x)= (x-1)/(x+2) )- hvilke x værdier kan man ikke sætte ind?

- Bestem funktionsværdierne af x = -3, -1, 0, 1, 2

- Løs ligningen f(x) = 3

- angiv Dm(f) og Vm(f)
 

nogle der kan hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. april 2010 af Andersen11 (Slettet)

 Det er samme opgave, som du har startet i denne tråd

 www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx 

hvor du også har fået hjælp.


Svar #2
30. april 2010 af Vizionhdx (Slettet)

kan du evt prøve at forklare hvad jeg helt præcist skal gøre.. har mega svært ved at finde ud af det..


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. april 2010 af Andersen11 (Slettet)

#2 - Se venligst forklaringen i den ældre tråd.


Skriv et svar til: Matematik opgave 813 mat ab1 - hjæææælp? :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.