Studievejledning

Gå 1.g om

01. maj 2010 af Jegerforsejha (Slettet)

Hej alle.

Jeg går lige nu i 1.g på et mega fedt gymnasium. Jeg går i en dejlig klasse på en stadig relativ interessant studieretning og har masser af venner omkring mig. Så som sådan har jeg det godt! .. Siden jeg startede på dette enormt musikalske gymnasium, har jeg dog fået øjnene mere og mere op for musik og er siden hen begyndt at spille på både guitar og klaver. Det er virkelig noget jeg brænder for, men min studieretning har intet med musik at gøre what so ever. Min ellers meget strenge far har derfor udtalt, at vil bakke mig op, hvis jeg skrifter studieretning eller går 1.g om, da også han mener, at det er en skam at lade denne 'passion' gå til spilde.

Mit spørgsmål er derfor om det kan betale sig at skifte retning og klasse, eller om jeg er nød til at gå 1.g om, når det nu er så sent på skoleåret? Og om det overhovedet er muligt nu? Eller om jeg blot skal fortsætte som jeg gør nu, og bare have musikken som noget fritidsinteresse..

På forhånd tak! :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. maj 2010 af eksamenshajen (Slettet)

Du skal nok mærke efter i dig selv, hvad du brænder mest for; at blive sammen med vennerne, eller forfølge din lidenskab (hvis det virkelig er en lidenskab, så kæmp for den).


Brugbart svar (1)

Svar #2
02. maj 2010 af lexibexi

det er begrænset hvor meget musikundervisning du vil få selvom du går om og vælger musik på a-niveau. jeg ville helt klart vælge at holde det udenfor skolen, og så arbejde seriøst med det dér. kvaliteten af gymnasieundervisning i musik er heller ikke altid lige givende for alle -især ikke hvis det er en relativ ny interesse for dig. meget af faget er nemlig teori og hørelære -altså ikke bare samspil


Skriv et svar til: Gå 1.g om

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.