Matematik

vektor.

02. maj 2010 af salliii (Slettet)

hej kan du hjælpe med følgende opgave:

A (1,1) og v vektor (2,1)

AB vektor=v vektor + v ^     og        BC vektor= -2v vektor+v ^    og      CD vektor=v vektor-v ^

jeg skal tegne firkanten ABCD og betsmme arelat

håber virkelig du kan hjælpe

på forhånd tak :)


Svar #1
02. maj 2010 af salliii (Slettet)

giver AB vektor = (1,3) og BC vektor = (-5,0) og CD vektor = (3,-3) passer det :)?


Svar #2
02. maj 2010 af salliii (Slettet)

er der ikke nogle som  være sød og hjælpe?:)


Skriv et svar til: vektor.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.