Matematik

Regning m. vektorer i rummet mm.: Bestem koordinatsættet til P, og beregn arealet OAP??

02. maj 2010 af TineHR (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg kunne godt bruge et par hints til, hvordan jeg skal løse denne opgave, da jeg er lidt lost.. Jeg har set, der er oprettet en anden tråd om denne opgave, men jeg synes ikke den hjælper mig synderligt.

Opgaven er følgende:

I et koordinatsystem i rummet er der givet et punkt A(2,-2,1) og en linje l med parameterfremstillingen:

x = 1 + t*(-2)

y = 1 + t*1

z = 1 + t*5

På linjen l ligger et punkt P, som opfylder, at vektor OP og vektor OA er ortogonale.

Bestem koordinatsættet til P, og beregn arealet OAP.


Skriv et svar til: Regning m. vektorer i rummet mm.: Bestem koordinatsættet til P, og beregn arealet OAP??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.