Matematik

omkred

04. maj 2010 af BrainChild (Slettet) - Niveau: 8. klasse

jeg ska finde omkreds og areal af et tæppe

den ene side err det 240 cm altså længden og bredden er 180cm. hvorn finder jeg omkred og areal ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. maj 2010 af XiphiasFO (Slettet)

omkreds

          læg alle siderne sammen

          2*240cm + 2*180cm = ?

areal

          længde * bredde


Svar #2
04. maj 2010 af BrainChild (Slettet)

tak


Svar #3
04. maj 2010 af BrainChild (Slettet)

hva med den

(x+6) :7 =2


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. maj 2010 af NejTilSvampe

 (x+6) / 7 = 2 

x+6 = 2*7

x = 2*7 - 6 = 14 - 6 = 8


Skriv et svar til: omkred

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.