Matematik

Omskriv til potens

05. maj 2010 af Kristenzen (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg skal omskrive hver af disse følgene udtryk til potens men ved ikke hvordan jeg skal gribe det an.

√c , 1/c^9 , 5√c^3 , 1/c , 1/4√c

Undskyld den mærkelige opstilling.


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. maj 2010 af Andersen11 (Slettet)

√c = c1/2

1/c9 = c-9

5√c3 = 5·c3/2 osv


Skriv et svar til: Omskriv til potens

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.