Matematik

Ligning med numerisk værdi

05. maj 2010 af CJ3 (Slettet)

Hej :)

Jeg skal løse denne ligning: 6*|x-4|=24

Hvad får i den til?

Er nemlig i tvivl om, om numerisk værdi gør noget ved resultatet, når resultatet IKKE er negativt??

På forhånd tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. maj 2010 af Isomorphician

6*|x-4| = 24 <=>

|x - 4| = 4 <=>

x - 4 = ±4 ......


Svar #2
05. maj 2010 af CJ3 (Slettet)

tak :)


Skriv et svar til: Ligning med numerisk værdi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.