Matematik

matematik sjov

06. maj 2010 af rnadal (Slettet)

hej kan jeg få hjælp til den her opgaver tak.

Isoler s i udtrykket

p = 4 / r + s

??


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. maj 2010 af NejTilSvampe

 du mener  p = 4/(r+s)  ??

p(r+s) = 4

pr + ps = 4

ps = 4 - pr 

s = (4-pr)/p


Svar #2
06. maj 2010 af rnadal (Slettet)

ja det var det, ok tak


Skriv et svar til: matematik sjov

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.