Matematik

kan nogen hjælpe mig?

06. maj 2010 af SteenRestorff (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg skal løse den her og jeg er lost + i tidsnød

f(x)=4x2-2x-10
Funktionen har to steder hvor den skære x aksen I disse punkter er f(x)= 0 og der fremkommer
således en ligning, find løsningen til denne.


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. maj 2010 af XiphiasFO (Slettet)

f(x) = 4x2-2x-10

f(x) = 0

<=> 4x2-2x-10 = 0

løs 2.gradsligningen ved at bruge Diskriminant formlen.


Skriv et svar til: kan nogen hjælpe mig?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.