Matematik

Hjælp: En funktion F(x) = 4 sin(x) - 2 , x∈(0;3π)

07. maj 2010 af Jasko12 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hejsa alle sammen

Håber der er nogen der kan hjælpe mig hurtigt  =(

Opgave 2,0905

En funktion f er givet ved F(x) = 4 sin(x) - 2 , x∈(0;3π)

a) Beregn koordinaterne til skæringspunkterne mellem funktionens graf og x-aksen.

b) Bestem ved beregning forskriften for den stamfunktion F til f, hvis graf går gennem punktet (0,2).

Svar;

a) xo1= π/6       xo2 = 5π/6

hvoraf

x = π/6 + p·2π    for p∈{0,1}


samt


x = 5π/6 + p·2π     for p∈{0,1}

opsummeret

x = (π/6)•n    n∈{1,5,13,17}

Kan det passe sårn som jeg har regnet det ud og kan jeg aflevere det sårn som det står der?

Og opg b ved jeg ikke hvordan jeg kan lave?

Mange gange tak på forhånd


 


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. maj 2010 af Andersen11 (Slettet)

Det ligner til forveksling opgaven, som du har kørende i denne tråd

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=842877

hvor du også har fået flere svar. Der er ingen grund til at starte en ny tråd med den samme opgave. Fortsæt i stedet diskussionen i den oprindelige tråd.


Skriv et svar til: Hjælp: En funktion F(x) = 4 sin(x) - 2 , x∈(0;3π)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.