Matematik

Potensregning 8 kl.

09. maj 2010 af annerete (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Kan nogen hjælpe med flg:

Hvilket tal er 10 i -9 (Altså 10 i minus niente)

Hvilket tal er 5 i 2 gange 3 i anden?

Håber på hjæp.Anne


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. maj 2010 af bolani (Slettet)

10^-9 = 0,000000001

5^2 * 3^2 = 25*9 = 225


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. maj 2010 af NejTilSvampe

 5^2 * 3^2 = (5*3)^2 = 15^2 = 225

Bare en måde jeg fortrækker at se det på.


Skriv et svar til: Potensregning 8 kl.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.