Kemi

volumenprocent

13. maj 2010 af UnknownMiss (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan omregner man masse% til volumen% ?

Tak på forhånd :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. maj 2010 af Fiks (Slettet)

Man ganger med densiteten af det stof som man har masse% for og så deler man med volumenet.

Eksempel: vol%(A)= masse%(A) * densiteten(A)/ volumen


Svar #2
13. maj 2010 af UnknownMiss (Slettet)

Men hvordan finder man så densiteten og volumen ?

Denistet (massefylde) = massen/volumen  ???

Volumen = n / c ???

enhed for volumen er det ikke: mol (mol/L) 


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. maj 2010 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. maj 2010 af kemikerne (Slettet)

Du skal have massefylde af det rene stof og massefylden af blandingen. Du kan formentlig slå densiteten af det rene stof op i en databog, og massefylden af blandingen bør oplyses eller måles eksperimentelt


Brugbart svar (0)

Svar #5
15. maj 2010 af mathon

opfølgning på #4
se

Vedhæftet fil:masse_pct til vol_pct.doc

Skriv et svar til: volumenprocent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.