Fysik
Fysik opgave :S
07. marts 2005 af
Noa (Slettet)
hej jeg har lige et problem som jeg bare ikke kan løse opgaven lyder således:
stedfunktionen s(t) de forsøte 4 sek for en cykelrytter er givet ved s(t)= 1,12 m/s^2 * t^2 hvor langt har cykelrytteren kørt i løbet af de første 4 sek
denne del har jeg løst men så kommer anden del hvor problemet opstår!!!!
Opskriv hastighedsfunktionen og øjebliksaccelerationen for bevægelsen?
Facit
v(t) = 2,24 m/s^2
a = 2,24 m/s2
NOGEN DER KAN HJÆLPE :)
stedfunktionen s(t) de forsøte 4 sek for en cykelrytter er givet ved s(t)= 1,12 m/s^2 * t^2 hvor langt har cykelrytteren kørt i løbet af de første 4 sek
denne del har jeg løst men så kommer anden del hvor problemet opstår!!!!
Opskriv hastighedsfunktionen og øjebliksaccelerationen for bevægelsen?
Facit
v(t) = 2,24 m/s^2
a = 2,24 m/s2
NOGEN DER KAN HJÆLPE :)
Svar #1
07. marts 2005 af Peden (Slettet)
s(t)= 1,12 m/s^2 * t^2
Uden enheder svarer det til:
s(t) = 1,12 * t^2
v(t) = s'(t) = 2,24 * t
a(t) = s''(t) = v'(t) = 2,24
Uden enheder svarer det til:
s(t) = 1,12 * t^2
v(t) = s'(t) = 2,24 * t
a(t) = s''(t) = v'(t) = 2,24
Skriv et svar til: Fysik opgave :S
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
