Fysik

acceleration

07. marts 2005 af weboxdk (Slettet)
Ned ad bakke
En pige starter en cykeltur ned ad en skrå vej og opnår efter 15 s farten
25 km/h.
a) Beregn middelaccelerationen i denne bevægelse.

når jeg skal finde middelaccelerationen - er dette ikke bare at sige v/t ?

Svar #1
07. marts 2005 af weboxdk (Slettet)

og når jeg siger

a=v/t = (25km/h) / (15s) =
(25km/h) / (15/(60* 60))h = 6000km/h^2

er dette rigtigt?? :S

Brugbart svar (0)

Svar #2
07. marts 2005 af Mads123 (Slettet)

Jo.

Brugbart svar (0)

Svar #3
07. marts 2005 af Mads123 (Slettet)

hov var for langsom.

25/3,6 = 6,94 m/s
6,94m/s /15s = 0,463m/s^2

Brugbart svar (0)

Svar #4
08. november 2009 af krismalo (Slettet)

 svar 3 er det rigtige svar

6.9m/s er det samme som 25km/h

a_0=?v/?t=(6.9 m⁄s-0 m⁄s)/(15s-0s)=0.46 m⁄s^2


Skriv et svar til: acceleration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.